Onze Diensten

Great-Jobs Uitzendbureau op Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Suriname!

 

ContactOfferte Aanvragen

Onze Speerpunten

Door te focussen op deze speerpunten kan een uitzendbureau zorgen voor een hoog niveau van dienstverlening en succesvol zijn in het matchen van werkzoekenden en werkgevers.

Kwaliteit van de dienstverlening

Het is belangrijk om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden aan zowel werkgevers als werkzoekenden. Dit betekent dat wij zorgvuldig moet selecteren en matchen van kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring voor de betreffende vacatures. Werkzoekenden moeten worden begeleid bij het vinden van geschikte vacatures en het sollicitatieproces, terwijl werkgevers ondersteuning krijgen bij het aannemen en managen van personeel.

Kennis van de arbeidsmarkt

Great-Jobs heeft een grondige kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt. Dit omvat het begrijpen van de vraag en aanbod van vaardigheden en werkgelegenheid, evenals de salarissen en arbeidsvoorwaarden die op de markt gangbaar zijn.

Bieden van meerwaarde

Great-Jobs biedt meerwaarde aan werkgevers en werkzoekenden. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen en coaching voor werkzoekenden, of door het verstrekken van advies aan werkgevers over personeelszaken en HR-beleid.

Focus op lange termijn relaties

Het opbouwen van langdurige relaties met werkgevers en werkzoekenden is van groot belang voor Great-Jobs. Dit betekent dat er niet alleen wordt gefocust op het invullen van vacatures op de korte termijn, maar dat er ook aandacht wordt besteed aan het opbouwen van relaties en netwerken op de lange termijn.

Great Jobs Curaçao

Voor informatie over onze werkwijze en een offerte aanvragen. Kunt u contact met ons opnemen. Op telefoonnummer +599 (9) 8431714

Key to your succes

Contact Informatie

Kaya Max Henriquez # 13 Saliña
Willemstad, Curaçao

Call: +599 (9) 8431714 (Kantoor)
Call: +599 (9) 6981714 (Mobiel)
great.jobs (Skype)
Email: info@great-jobs.nl