Online Inschrijven

Je zoekt werk!
Je kunt je bij Great-Jobs inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en je CV te uploaden. Wij kunnen dan alvast voor je aan de slag gaan.

 

Contact

Online Inschrijven

Een online inschrijving kun je vergelijken met een open sollicitatie. Je komt niet direct in onze database terecht.

Great-Jobs beoordeelt namelijk eerst of wij jou van dienst kunnen zijn, oftewel of jouw cv past bij onze opdrachtgevers en de vacatures waarin wij op dit moment bemiddelen.

Als jouw cv voldoende aanknopingspunten heeft om te worden opgenomen in onze database, neemt een adviseur contact met jou op voor een kennismaking. Pas dan is jouw inschrijving definitief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Onze Speerpunten

Door te focussen op deze speerpunten kan een uitzendbureau zorgen voor een hoog niveau van dienstverlening en succesvol zijn in het matchen van werkzoekenden en werkgevers.

Kwaliteit van de dienstverlening

Het is belangrijk om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden aan zowel werkgevers als werkzoekenden. Dit betekent dat wij zorgvuldig moet selecteren en matchen van kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring voor de betreffende vacatures. Werkzoekenden moeten worden begeleid bij het vinden van geschikte vacatures en het sollicitatieproces, terwijl werkgevers ondersteuning krijgen bij het aannemen en managen van personeel.

Kennis van de arbeidsmarkt

Great-Jobs heeft een grondige kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt. Dit omvat het begrijpen van de vraag en aanbod van vaardigheden en werkgelegenheid, evenals de salarissen en arbeidsvoorwaarden die op de markt gangbaar zijn.

Bieden van meerwaarde

Great-Jobs biedt meerwaarde aan werkgevers en werkzoekenden. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen en coaching voor werkzoekenden, of door het verstrekken van advies aan werkgevers over personeelszaken en HR-beleid.

Focus op lange termijn relaties

Het opbouwen van langdurige relaties met werkgevers en werkzoekenden is van groot belang voor Great-Jobs. Dit betekent dat er niet alleen wordt gefocust op het invullen van vacatures op de korte termijn, maar dat er ook aandacht wordt besteed aan het opbouwen van relaties en netwerken op de lange termijn.

Contact Informatie

Kaya Max Henriquez # 13 Saliña
Willemstad, Curaçao

Call: +599 (9) 8431714 (Kantoor)
Call: +599 (9) 6981714 (Mobiel)
great.jobs (Skype)
Email: info@great-jobs.nl