Over ons

Als professioneel uitzendbureau kunnen wij u van dienst zijn met tal van diensten. 

Contact

Over Great Jobs

Great-Jobs Uitzendbureau staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarin onderscheiden we ons. Door onze aanpak van “Klantgericht Klant Bedienen” merkt u direct het verschil. Uitzenden start bij ons met communicatie en overleg. Wij willen helder krijgen wat er bij u speelt. Wij reageren daarop met een concept op maat, een vertaling van uw eisenpakket. Uw bedrijf is onze zorg. Onze medewerkers liggen ons na aan het hart. Ons personeelsbeleid is daar op afgestemd: betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid vormen de kracht bij onze medewerkers. Teamspirit maakt onze mensen gemotiveerd. Werken met plezier vormt een extra continuïteitsgarantie en leidt tot een goed resultaat.

Wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten

Great-Jobs Uitzendbureau staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is wat ons onderscheidt. Met onze “Customer Driven Customer Service”-benadering merkt u meteen het verschil. Schoonmaken begint bij ons met communicatie en overleg. Wij willen uw situatie verduidelijken. Daar spelen wij op in met concepten op maat, vertalingen van uw pakketwensen. Uw bedrijf staat bij ons centraal. Onze medewerkers staan ​​dicht bij ons. Ons personeelsbeleid is hierop aangepast: Betrouwbaarheid, flexibiliteit en medezeggenschap zijn de sterke punten van onze medewerkers. Teamgeest motiveert onze medewerkers. Plezier in het werk zorgt voor een extra garantie op continuïteit en levert goede resultaten op.

Ook leiden we ons eigen personeel op bij de Great-Cleaning Academy. Hierdoor kunnen wij betrouwbare professionals inzetten om tot een vlekkeloos resultaat te komen, precies zoals onze opdrachtgevers dat wensen. Afspraak is afspraak!

Algemene schoonmaakwerkzaamheden.

Denkt u bijvoorbeeld aan het grondig schoonmaken en/of onderhouden van scholen, kantoren, woningen, appartementen, openbare gebouwen en zorg centra.

Glasbewassing met Glasverzegeling

Wij zorgen ervoor dat uw ramen er weer stralend uit zullen zien. Streeploos en glashelder staat bij ons voor glasbewassing voorop.

Vloeronderhoud

Sportvloeren/gymzalen, tapijt reiniging, reinigen van houten vloeren, tegels, marmervloer en linoleumvloeren.
Geen vloer is heeft voor ons geheimen

Gevelonderhoud

Door middel van hogedrukreiniging gebruiken wij de juiste techniek om gevels en muren goed en grondig te reinigen.

Key to your succes

Contact Informatie

Kaya Max Henriquez # 13 Saliña
Willemstad, Curaçao

Call: +599 (9) 8431714 (Kantoor)
Call: +599 (9) 6981714 (Mobiel)
great.jobs (Skype)
Email: info@great-jobs.nl